Μεγάλη Βρεταννία: Το Επιβλητικό Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας

Μεγάλη Βρεταννία: Το Επιβλητικό Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας

Αποτελώντας ένα εξαιρετικό ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία αποτελεί μία μοναδική επιλογή για όλους τους επισκέπτες της ελληνικής πρωτεύουσας. Αν σας αρέσει η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα, τότε θα σας ενθουσιάσει η τοποθεσία του ξενοδοχείου αυτού.

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων και δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος, την πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας. Το κτίριο οικοδομήθηκε το 1874 και έχει φιλοξενήσει όλες τις σημαντικότερες στιγμές της αθηναϊκής πρωτεύουσας, της ελληνικής νεότερης ιστορίας και του πολιτισμού. Επιπλέον, έχει αποτελέσει καταφύγιο για προσωπικότητες του διεθνούς στερεώματος. Πολιτικοί όπως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ (του οποίου το όνομα κοσμεί μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου) και ηθοποιοί παγκοσμίου βεληνεκούς, τραγουδιστές και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες έχουν προτιμήσει τη Μεγάλη Βρεταννία, ως τόπο διαμονής τους στην Αθήνα.

Η θέα από το ξενοδοχείο είναι μαγευτική, καθώς σας προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Μάλιστα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους ή ένα πλούσιο, πολυτελές δείπνο, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Μία υπερπολυτελής εμπειρία που σαγηνεύει τις αισθήσεις, με επιβλητική θέα στο πιο διάσημο ορόσημο της Αθήνας: τον μαγευτικό Παρθενώνα και τον φωτισμένο Λυκαβηττό.

Από το ξενοδοχείο, μπορείτε με τα πόδια να επισκεφθείτε το σημαντικότερο κέντρο για αγορές στην Αθήνα. Η αγορά της Ερμού είναι μία ιδιαίτερα πολυσύχναστη περιοχή, περιλαμβάνοντας καταστήματα για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Είναι ένας πεζόδρομος που θα σας μαγέψει με την ποικιλία επιλογών για αγορές, αλλά και με τις επιλογές σε σχέση με καφετέριες και εστιατόρια.

Ταυτόχρονα, από το ξενοδοχείο μπορείτε να κατευθυνθείτε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να απολαύσετε μία υπέροχη βόλτα στις πιο γραφικές γειτονιές. Επιπλέον, είναι δυνατόν να προχωρήσετε προς το μοντέρνο μουσείο της Ακρόπολης και να περάσετε μία ξεχωριστή ημέρα θαυμάζοντας τα εκθέματα.

Όσον αφορά στις πολυτελείς παροχές του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, αρκεί κανείς να επισκεφθεί την είσοδο του ξενοδοχείου για να πειστεί σε σχέση με την μεγαλοπρέπεια και το απαράμιλλο στυλ του. Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή μάρμαρα που λάμπουν, ιδιαίτερα κομψοτεχνήματα και έπιπλα υψηλής ποιότητας. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτε άλλο κατά τη διαμονή σας στην Αθήνα!

Την ίδια στιγμή, το ξενοδοχείο έχει υιοθετήσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μετατρέπουν τη διαμονή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία. Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την πισίνα του ξενοδοχείου και το μοντέρνο γυμναστήριο, το Σπα και τις εγκαταστάσεις κομμωτηρίου και υπηρεσιών ομορφιάς. Υπάρχει επίσης κατάστημα με δώρα και αναμνηστικά στο χώρο του ξενοδοχείου, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια.

Σίγουρα το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έχει μακραίωνη ιστορία, μία ιστορία που θα ζήλευαν ακόμη και τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου. Διαθέτει συγχρόνως και μία ιδιαίτερη κομψότητα, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Είναι εξοπλισμένο καταλλήλως, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες των ταξιδιωτών, να διοργανώνει ιδιαίτερες εκδηλώσεις στις μεγαλοπρεπείς αίθουσές του και να προσφέρει μία ξεχωριστή νότα στις διακοπές του κάθε επισκέπτη της Αθήνας. Ανακαλύψτε τη Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας!